Thank You Followers

July 12, 2011

T h a n k i e s s s !


Assalamualaikum :) 

Berjumpa lagi kita setelah hampir seminggu tak update blog apapun kan? Sorry I've been so busy lately. And now ada free time nak update cerita yang nak hampir basi ni kan? Ekeke. Okay actually 3rd of July, Sunday bape minggu lepas aku ada photoshoot untuk new arrival blogshop aku. Sebenarnya takda pun nak mengada photoshoot kat luar macam ni, yelah biasanya kan aku akan amik di rumah sahaja. Tapi kali ni lain sikit, aku buat outdoor photoshoot. Sebenarnya aku telah dilamar, disunting, di offer oleh seorang kawan sekolah aku, di offer aku untuk photoshoot dengan dia. So alang alang aku pun nak kuarkan new arrival, aku pun terima lah offer dari dia. Alhamdulillah, dengan kerjasama kakak, adik, sepupu aku, photoshoot berjalan dengan baik. Cuma kami agak keterlewatan sedikit sampai ke lokasi shoot. So atas sebab tu semua tak sempat nak makan even breakfast. So kalau muka semua kat bawah ni macam sengal sengal ubi je, maaf lah yea. Kami tak mampu nak fokus atas sebab kelaparan yang melampau. So lepasni, kepada sesiapa yang nak photoshoot pepagi macam ni, sila isi perut dulu. Baru nak shoot pun enjoy :) Kitaorang start shoot 830am and done 1.30pm macamtu. Bayangkan lapar tak lapar lah kan. Azzab. So aku tanak membebel panjang sila layan gambar kitaorang. 

And, oh ya sebelum terlupa silalah visit new arrival kat my blogshop | D' Fabulousity | . Happy Shopping and Happy Visiting :) Andd , ops sebelum terlupa aku nak wish thousand, million, billion thanks to all my girls ANDD to my sweetie friend Felina Hung. Thank you babe! I love you guys so muchhh :) Thanks to readers too :) 

sesi make-up muka terkinja gedik :) 

with my sister sabrina 











This is my cutey photographer 
Can add her facebook FELINA HUNG

4 comments:

ezy eizyanie said...

chanteq sume2nye ;)

cik nur said...

sume pu lawa2 jaa sukaa :)

Anonymous said...

syg.SHAYE.

eeee comellllnyee dia!! ;p
anak siapa laa ek..
haha..
bukan main lagi bergambar sana sini dgn mcm2 collection baju dia tu ;p
nice + sweet + gorgeous + awesome!!
huhu..
suka tgk korg!!!!

*loVe*

norniey lurvly fiziey said...

suka,suka entry ni.semuanya lawa2 n brgaya sgt.lebih2 lg dress yg belang2 2 sama mcm yg sy punya....very2 nice la korang...