Thank You Followers

August 28, 2010

The Curve, 17 Ramadhan


17 Ramadhan (Friday)
Me and all my girls get together again for berbuka puasa. Actually ramai lagi yg join us, tapi sebabkan ramai yg busy dgn family masing masing. But mana yg ada pon, we had a great get dinner together. btw, terima kasih kepada organizer sayep cik haslinda ismail. sweet and seronok sangat. hihi. korang semua cantek cantek, baek baek, sweet sweet. sayangggg korang sgt sgttt. yaya lah orang yg paling lewat sekali sampai. orang semua dah berbuka yaya baru sampai. hihi, tak senonoh betul perangai. Lepas berbuka kiteorang bergambar sakan lah :) ohh, sangat segan bergambar dengan mereka, mereka sgt comel dan gorgeous. semua heels siap, yaya paling messy. HAHA! tapi itu tidak penting, yg penting dapat jumpa mereka. Lepas bergambar sakan kiteorang lepak and chit-chat non stop. InsyaAllah all my dear girls, ada masa kita jumpa lagi. Or macam u guys planning for rina nantikan. Nnt kite planning balik yea :)



kami makan di kenny rogers sahaja.
cadangnya di GARDEN tapi full :(



with my sayangness haslinda
syg dia sgt, comel cantekkk :))

with syeera
dia mmg cantek, klon maya karin :)

with hilany or nanie
mmg natural beauty, comelll :)

with siss xora
sangat cantek, i adored her style :)

with siss mimie kusya :)
tinggi cantek mcm model ♥

with jijie kusya :)
dia cantekk & comel sangatt




saye sayang dorg sangat sangat :)





my girls :)

2 comments:

lynn said...

kawan awak semua cantik2 kan termasoklah awak kan ^^
jeles =)

Mrs. AB said...

setuju2!!huhu..mcm model je sume!!=)