Thank You Followers

September 20, 2010

Riang Ria Raya . Open House .


Salam,
What a meaningful raya I had this year with my family especially and dearly friends. Actually it was definitely every year tapi this year happy lebih sikit ;) okay last weekend on 16/09 adalah hari pernikahan one of our friend's shida. I catch up everything, exchange news and updates. Hehe (ada yang almost a years tak jumpa, and ada yg selalu jumpa) mostly, I had a wonderful raya. Here a some of our activities that day. the houses that we attended. To everyone u guys, cantek cantek kachak kachak! Salam Aidilfitri ;)


all my friends ;)

congrats to my dear shida
jgn lupa jemput majlis sanding korang dec ni k ;)

saya & pengantin

next - kiteorang ke castle kg. baru

depan castle kg baru

next - kitaorang serang ke rumah jay. sebab masing masing kelaparan. dengarnya mak jay buat laksa johor . yummy yummy. haha, tp nolah we guys no planning pon pegi sini. btw thanks jay, laksa ur mom sedap. meleleh makann ;)

sumpah time ni mmg tak tahan nak gelak
non-stop laughingggg! daymnn u guys!

muka nak balik, nak mandi kiteorang

bukti beraya dirumah jay kiteorang dapat duit raya.
terima kasih ayah ibu jay - rm5 pon boley ;p

last - apai's house :)
nampak tak semua muka keletihan?
apalagi lepasni BALIKK! haha ;D

p/s : tunggu for the next open house entry *__*
azkia's open house @dewan parlimen

4 comments:

nurayunni said...

wah..raye sakan kamo yer..

LaLaLovy said...

follow u.. suka blog ni..

Nadiya Hamed said...

ayu : sakan lah yangg. eheh :))

lala : oke, nanti ai follow u jugak keh. thank you laling :)

Anonymous said...

syg.SHAYE.

huhu..salam..amek kesempatan ini juga mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI pada semua!! ;p
yup!raya ni tak dinafi kan sgt best!! ;p tgk la gambar ktorg ;p
lagi2 dah dua kali raya dgn tercintan!!haha ;p
thx dear!i hargai u dlm hidup ni!! ;p
thx god!
(bila pula nak raya rumah mak mertua ni)
haha..
pape pn,perut sure meletop raya ni! ;p
makan freeeee!!!hahaha..
esok open house rumah yaya pula!
malam ni xnak mkn la,saving perut utk esok ;p
huhu..
yay!esok dapat jumpa chenta saya! ;p
muaaahhh!!love her damn muccchhh!!
loving u~~~(bibir kedepan)
haha..