Thank You Followers

October 14, 2010

Solaris, Dutamas :)


writing with fullest of ♥



Bismillah,
okay first of all..
"Happy Anniversary 1 year 1 month"
I ♥ my man vvm! thank you and alhamdulillah :)

sooooo, back to title ..
okay weekend lepas adalah hari weekend saya yg busy, penat, rase nak marah jer. tapi dalam masa yg sama happy sebab shyg balik kl. kebetulan shyg balik. lebih meriah lagi weekend ni lah dapat lepak dgn kwn kwn lama ery, hariz, aina, fifiey. rase mcm sepuluh tahun tak berborak. haha! and one of my weekend shyg bwk pegi ber"tutti frutti" kat solaris dutamas, hartamas. actually banyakkali makan benda ni, tp tibatiba kebetulan ada camera so apalagi snapsnaping with shyg non-stop. and after that lepaks di switchblade. makan run chicken run and strawberry milkshake, mmg terbayek org cakap. pheww! kembong pewot lepas tu. makanan ini ditaja oleh abg sepupu saya, shrek. lolx :) so layan gambauuu yep!


he's my cousin, shrek!
--

--

--

--

actually banyakkali dah makan benda ni, tapi baru this time rasa nak upload gambar and posting kat blog, plus kebetulan bwk camera. biasanya i like green cup, tapi this time orange cup saje. sbb org kata tak elok makan selalo :) tapi yogurt ni yummy, my favorite is berrylicious :)



me likes berrylicious or grape but syg suka vanilla. not bad at all :)






3 comments:

nurayunni said...

wah..romantiknyer...suke2...

Nadiya Hamed said...

thank you ayu. biasa jer, manada romantik :)

Anonymous said...

syg.SHAYE.

heee(tak terkate) ;p ;p
yup!we have a great weekend dgn iye ;p
tp tu la,dah belajar jauh ni sekali sekala la pulang ke tanahair ;p
besstt+shukee+gumbiraa dpt jumpe si tonggek ni ;p haha..
waaa tutti fruitti layaannnn!!!
nak lagi ya ;p
tunggu i balik lg k ;p
mana syg kita?
rinduuuu~haha menggelabah ;p
full of love!!
mydarl~~ <3