Thank You Followers

November 10, 2010

OU - WM - Switchblade :)


Salam,
Okayyyy semalam ya jumpa kawan lama, miss joanna. eeh eh shilapp, madam joanna. ehehe. lepas dia berkahwin ni lah first time kiteorang berjumpa. rendu kan babe? sangat rendu. Yelah, kita faham, orang dah berkahwin mcmmcm komitmen yek? ;)

Joanna salu complain, dia kata dia dah gemuk! Manada dear, seriously. And it's normal thing laa untuk orang yg dah berkahwin, itu menunjukkan u bahagia :) envy u okay, sebab u dah kawen dan makin cantekkk! Macammacam cerita okay, alaa maklumlaa lama tak jumpa. Hupdate tu hupdate ni. ehehe :) chit-chat, amik gambar, makan sampai kembong perot. Babe, nanti kita dating lagik k. Owww, sangat seronok :)) Okay layan gambar eh, tade mood nak taip panjang ngantuk sudaa!




with ♥


9 comments:

Atiqah Adnan said...

one word... comel!

ynadona said...

syg...maken sehat sis tgk skrg..ati sng n bahagia ke?aneway,cheers always ye my dear..

Nadiya Hamed said...

atiqah : thank you dear <3 :)

sis yna : ohh yekerr? alaa, malu laa kakak. eheh. btw, thank you so much. pray for u too, take care <3

Cherrie Pie Sweety said...

yaya.. kenapa u sangat cantik walau dalam apa jua gaya,.. owh.. adorable okieeeee :)

h o n e y said...

sayang, kamu sgt adorable. :)
nice gurl. love you dear.

fya zainal said...

oowhhh i luv wondermilk!!

eLLa said...

bestnyer cupcake..

azaliahjsalleh said...

sdpnya mkn cupcakes =)

dark r0se said...

nampak makin kuwus la kamu~:P