Thank You Followers

March 20, 2011

Im touched :)



Oh, kekandakuww! Senyommm je dengar lagu neh. Penantian selama 4tahun akhirnya terjawab yea awak? Haha. I'm spechless, I'm touched, appreciated you and it's so meaningful :) Okay kerenduan dengan awak yang teramat. We are still enjoying life together without pedulikan apa org nak kata. Life's free, so do whatever we want, but as long as got a limit :) Tido malam ni mimpi indah, senyom jer. yeay!! :) Alhamdulillah ^___^

p/s : VC ni best. Penyanyi dia pom best, lebih kurang same je awak kuruskurus tinggi yea. Takpalah, badan takda isi takpa. Yang penting hati ada isi okeng? "Walau berjauhan, suaramu mengakhiri penantian, tabah mengharungi cinta, semua dugaan yang maha Esa". Cool song. Okay I shuke. Likes likes likes. Tqvm :) Nites ♥


Kekanda + Adinda . Awww! :)
p/s : abaikan spec tu. haha..


6 comments:

fasha said...

tak penah dgr lagu nie lak..hehehe..

NH said...

nanti dengar eh. besttt :)

ezy eizyanie said...

sis.suke this song jugak
best kan.
i'm ok taw~
have a nice day sis
;p

NH said...

ezy : oh ya? bestkan? tapi kak ya shuke penyanyi dia jugak, kuruskurus tinggi. haha :)

EzSyA said...

suke giler lagu ni!

Anonymous said...

syg.SHAYE.

hahaha..
ini lagu utk dindakuww~~
ohadindaku ohadindaku~~
hahah..
somey jer..sama mcm dinda kans~~
(kembang ponggong lagi la tu)
hahaha!! ;p
penantian bertahun2 terjawab..
alhamdulillah..syukur..
kurniaan tuhan Yang Maha Pencipta!!

*loveyouharder*