Thank You Followers

March 8, 2011

T h a n k i e s s s !


For my dear follower. This is the real for u guys.
Firstly I know my blog followers taklah seramai u guys. Sebab blog I bored. Hehe. But I do appreciate it. So if you don't mind share la link blog url korang, so that kita boleh exchange story and whatsoever kan. Janganlah malumalu nak tegur or jadi silent reader sajeee. Okay? Sebab ada yang follower I, I tak berapa kenal. Tuptup dah jadi follower I. Btw, thankssss! Jadi dengan itu, marilah kita rapat, mampatkan laghik tali silaturrahim sesama kita gituww. Itukan lebih baik. The more the merrier eh :) Thank You again. And for new followers,
HYE! :) I'm YAYA :)
Love,

p/s : I've been thinking about selling my old clothes. Old but pretty. Hmmp :)


8 comments:

Nabiha Aziz/Fnbaa said...

http://fnbaaisadreamer.blogspot.com

gie-ah said...

aii!!..saya g-ah..:)
www.gadis-kosmic.blogspot.com...

ezy eizyanie said...

hye sis
love u jugak la
suke blog u!

http://ezylubherselfdamnmuch.blogspot.com/
http://ezloveycraft.blogspot.com/

Cherrie Pie Sweety said...

sila sila buat jualan murah.. mesti i beli heheh

cik nur said...

http://cantekdihati.blogspot.com
dah lmer jadi silent readers

Nadiya Hamed said...

nabihah - oke thanks dear ;)
gie - okay dear, tqq :)
ezy : love u more darl, thank you tauu ;))
cherrie : haha, i was thinking that, tapi stil 50-50 laghik :)

Nadiya Hamed said...

nur : kenapa jadi silent reader? eh kita rasa tak lah, sebab kita kenal awak. huhu :)

~aL!n~ said...

hey, yaya..sy alin :p

www.alin4ever.blogspot.com

luv