Thank You Followers

April 6, 2011

c r a v i n g :'|




This is 'takoyaki'. I've been craving for this Japanese food. Sumpah rendu and nak makan sgt takoyaki ni . And this will be definitely one of my favorite foods laah kan? :) And for sure this is the halal food laa.. ;) Ada memacam inti dalam dia. Like octopus, unagi, chicken cheese and prawn. Oh my favorite is octupus :) yang lelain tuw, sodapp juge. Tapi kureng sikit. Urrgh, kenapa this bebola yg yummy ni boleh masuk dalam mimpi I semalam? Teruk laah. Dahlah kat Putrajaya ni memang takdalah makanan ni kan? Paling dekat kat Sunway Pyramid. Oh sangat dekat.. Malas drive :)

last year August 16. Now is April 6. Oh-mahu!

I'm craving for takoyaki like the sounds in my stomach.
I'm craving takoyaki right now as a matter of fact.
Who doesn't like this takoyaki? Oh rugi.. The price? Ala reasonable laa (for yang tak tahu)

/nanges tak dapat. bye :'|


12 comments:

Cherrie Pie Sweety said...

kita pun suka giler takotao ni yang.. huhu dulu ms blaja.. ari2 g jusco wangsa maju alpha angle tu sebab nak tapau makan hehehee

NH said...

sodap sehingga menjilat jari. hihi.. yeay ada gang :) fav u apa?

riena azneira said...

kita pon suke jugak yaya!;)
kalo kt jusco cm kecik je..
kt mines bosarrrr!:)

NH said...

riena : omg serious dear kat mines ado? sbb ya tak hengat dah bila last pegi mines? ada 5,6,7 tahun lepas. haha :) sedaap kan? :)

kc kasedah said...

okay nak try. klu tak,selama neh pdg sipi2 je!

ezy eizyanie said...

k.ya
lme xdgr berita.hu3
kat mines ade. dekat sket dari g sunway
;)

riena azneira said...

ada yayaaaaaa..pergi la...
ade yg bola2 and mcm piza punye pon ado...pjaya n mines dkt je yang..;)

NH said...

kasedah : trytry :) sodapp!

ezy : kak ya ada jee :) a'ah tulah, tapi mines boring. haha

riena : oh yaa? okay thanks a lot dear. awak duk serdang je kan? boleh la join kita sekali if kita pegi. hihi

riena azneira said...

insyaAllah hope to see u one day.
singgah2 rumah apai n kak fifi singgah2 la rumah riena!:)
nnt boleh mkn tako banyak2..ngee~

ezy eizyanie said...

haha. memang boring. tp nak wat mcm mne. duk upm ni kalo bosan kesitu jugak pegi nye. sbb ape. sbb dekat ;)

Myra Anne said...

tako ni nk bli ktne dear? x pnh rasa..teringin pulak..

NH said...

myra : i beli ni kat jusco wangsa maju jer. kat sunway pon ada. tapi ni my others friend ada cakap kat mines ada :) try la, sedap :D