Thank You Followers

May 16, 2011

S P E E C H L E S S

Hello darlings! I'm a bit speechless actually. Semalam, dalam I tengah sibuksibuk updated blog meramaikan, merapatkan laghik bloggers, tetibe I terima satu comment dari seorang mudak comel ni. Nama dia syazana. Dia kata dia silent reader I. Ahaha, comel je mengaku kan? HAHA! And adalagi yang comel, dia siap minta permission I. Dia kata "yaya, saya ada copy gambar awak letak dalam blog saya.. saya harap awak okay. tapi let me know if awak tak selesa, thank you and sorry..". Comel tak comel laa kan? If sesuatu benda yang baik, why not dear. I sungguh terharu tau. And I appreciate for what u did. Thank you dear. I'm so touched. Thank you again.. So darlings, jom baca apa yang cik syazana ni tulis. And lepasni jom ramairamai baca blog syazana 


click blog syazana :) 



jom baca apa yang di tulis..


click picture to enlarge 

/ thousand million thanks to syazana ♥ 


6 comments:

Nur Syazana Ramli said...

omg!!!! thnk u yaya...;-) thnk u soo much..this is soo lovely.

ayarasmin said...

dropping by to say hi.

.husna anuar. said...

wah comel2!! :)
k'yaya, i'm also ur silent reader + stalker blog k'yaya.. ヅ

NH said...

husna : thank you. nak bace blog husna jugak :) bole follow :)

NH said...

aya : hi too dear :)

.husna anuar. said...

hehe tp k'yaya..blog kte bosan..xde pape y best pown..nnt k'yaya xmaw bce..huhu
http://diaryblossom.blogspot.com/