Thank You Followers

September 18, 2011

Dessert To Die For

Assalamualaikum :) 

A dessert to die for. I couldn't get enough of it! Okay malam ni I ada penyakit pelik, penyakit keraving craving ni. Nak tido mata tak boleh nak lelap pulak. Suddenly aku teringin makan PAVLOVA. Hmm, okay dalam banyak pavlova yang pernah aku makan, aku rasa ini laaa pavlova yang paling mantopp sekali. Sila lah ke Serai, Empire Mall. Simple decoration and awesome delicious food I tell you :) Especially this pavlova dessert, I can't leave Serai without their dessert. Walaupun kebanyakkan makanan dia a bit pricey tapi I think it's worth it laa dengan rasa dia yang sedap kan. Itu untungnya kalau berniaga makanan ni, kalau sedap mantop jauh macam mana pun orang akan cari. Tak kisahlah makanan apapun :) That day actually macam macam yang I makan kat sana, tapi masa tu I forgot to bring my camera to take the pictures. Darlings yang belum pernah pergi, u must try this awesome pavlova if you visit Serai. For me lah this is awesome :) Nanti nak try lah buat pavlova sendiri :) Thank you for reading readers :)

This is perfecto - Strawberry Pavlova 

@Serai, Empire Shopping Mall Gallery, Subang Jaya  

10 comments:

twinkle twinkle said...

sedapnyaa ;D

BeYLa! said...

ohmegoshh.soo yummehhh!!! nak~~

NH said...

twinkle : adik, kena try taau :)

beyla : maigoddd kan? i'm craving too ni. still tak dapat. nanti pegi empire eh? if makan jgn lupa kat i. hehe :)

cik fa said...

ya allah pavlova...
pernah try dulu..
sdp sgt2..
terliur nih

NH said...

cik fa : yes, i pun telan air liur je semalam before tido. u pnah try eh kat serai ni? sedaap kan? nnt if makan jgn lupa kita eh ;p

faziana ARahim..... said...

sedapnya...tiba2 je nak pergi beli cake..heee

NH said...

faziana : pegi jangan tak pegi.. yumss :)

cik fa said...

pernah...tapi i try dkt alexis gardens...dkt serai blum lg..

NH said...

cik fa : oh ya? ouh, i pulak belum pernah rasa kat alexis gardens. thanks for sharing info babe :) nanti i dah try kat serai u share2 lah dgn i :) yums!

LittleGurl said...

oh babe! tolong bg recipe eheeeeeeeeeeee nak sgt buat, tp takot xjadi T.T