Thank You Followers

October 4, 2011

@Sri Kembangan


Assalamualaikum semua :) 

Lama kan tak update blog? Malas sikit lately ni, ada benda nak cerita nak update tapi kemalasan ;p . So last week aku pegi sri kembangan. Auntie aku buat kenduri kesyukuran sikit, dia dapat mengerjakan haji. Alhamdulillah, rezeki dari Allah. Teringat last last year mak abah pegi haji. Awwh, memang sedih okay! So, di kesempatan ini mari sama sama kita doakan semoga auntie yaya selamat pergi dan balik. Dipermudahkan segala urusan disana. Dan semoga mendapat haji yg mabrur :) InsyaAllah, Amin :) 

c o u s i n :) 


auntie auntie yang super gorgeous and super kepoh ;)
p/s : my auntie yang kanan sekali tu yg akan mengerjakan haji :) 

si gebu gebas :) ♥


p/s : hati senang girang. yay! dapat lagi cheque dari nuffnang
Thank you readers, Thank you followers :) 

4 comments:

n a d e a said...

cantik header baru !
suka...

Haiii

kita sebelum ni jd silent reader je. baru hari ni komen ;))

NH said...

hye nadea. eh sient reader mcm u yang buat rezeki i bertambah dpt cek dr nuffnang ni eh? hee.. jgn silent2 eh.. keep in touch tau.

p/s : kita bru baca blog u, what a nice blog. love it :)

Anonymous said...

syg.SHAYE.

huhuh..
aunty kita pn buat haji this time wak.
baru bertolak 1030 td..
sama2 kita doakan aunty masing2 k..
semoga selamat pegi selamat sampai..
insyallah..amin..

*loVe*

Anonymous said...

syg.ShAYE.

LUPA2!!
gamabar baby nii comell mcm aunty yg pegang iye!!
hahaha..
comel je dua2 anak beranak ni ;p