Thank You Followers

December 10, 2010

Golf Club, Shah Alam




:: Chocolate Brownies With Strawberry Mashmellow ::
p/s : kek ni adik yaya yang buat , sapa yang nak order pasni boleh order k . chewah :)
e'eh napa tetiba ada kek ? sapa nak order ? apa ni ? haha . oke sila continue scroll down baca..

Entry kalini entry yang sepatutnya yaya post last week . Okay ahad lepas yaya ada event birthday party adik sepupu di Golf Club, Shah Alam . So awalawal laghik aunty yaya dah booked ya and all my sisters utk buat candy buffet . So , angah , adik and I selesaikan candy buffet and adik yaya laghik sorang sabrina pulak aunty yaya order cake brownies kat dia . Wow, I'm so proud of her . Seriously . She make it the Chocolate Brownies Cake and awesome tasted . Seriously , tak dinafikan dia mmg ada bakat untuk buat bakery mcam ni . If anyone nak try order , try laa . If free dia buat . Actually I yang pandaipandai promote neh . HAHA ! If untung halfhalf eh . Lol :) Tapi if order dia amik order mmg tak menyesal lah . nanti I will upload and post some piccy yang adik ya pernah buat . Hmmp, okay back to previous . Nak cerita birthday party sempat laghik nak promote cake yek? Haha . So , tema untuk birthday party ni for sure pink color . Birthday girl kan :)

Yaya and siblings ya gerak dulu ke Shah Alam . Sebab we have to settle the candy buffet and cake . So sampai dalam pukul 1230pm , and sesampai je maid aunty suruh makan . So makan just alas perut je but still lapar, nama pun alas perut kan? :) . Then tunggu azan zuhur , after solat siapsiap then we go straight to Golf Club . So as usual birthday's party eat , laugh , chit chat , piccy , games, and mandi pool . Tapi ya tak join mandi pool pon , just adikadik sepupu jer . Ya borak dengan aunty sajeee . After selesai makan makan then yaya straight go back to KL . Sesampai KL mandi jup and malam datim and dinner dengan kekasih hati kejap . Then tido kepenatan , letih sanget even bukan event kita kan . Ekeke :) Silalah layan gambar yang tak seberapa banyak dan best ni . Janji ada gambar kan ? Tapi Golf Club ni mmg best .. Actually banyak sangat nak cerita tapi badan sedikit keletihan neh . Sorry , hope u guys enjoyed it reading entry kali ni :) much ♥

HER DAY !
Happy Birthday Again My Dearest Kamila :)

. Our Candy Buffet .
Mashmellow . Gummies . CuppyCakes .
our gedix piccy . peace yaw :)

one slice only okay , first come first serve . majlis tak habes laghik tapi cake habes dah ,
terbayek :)

adik dan badutnya . nice flower :)

| Keep On Living In Yayalalaland |

4 comments:

twinkle twinkle said...

waaa,,special nye kek tu ;D

Nadiya Hamed said...

sangat special you, hand made from my sister .

ciput said...

air liur da meleleh ni tgk kek tuu :)

Anonymous said...

syg.SHAYE.

hahahah..
comel sajeww baju iye er ;p
best x?
mesti bufday gurl tu sukasakan kn?
hee..