Thank You Followers

December 19, 2010

R E N D U


Now yaya kat Old Town, Bangi
With Mak , Abah and Adik . Lepakslepaks jer .
Then mak abah hilang pegi dating berdua . Boleh? Weksss ;p
So tengahtengah layan minum rase mcm nak posting satu mende , jom scroll down ..

Okay harini tetibe terendu lebih dengan ini orang . Last jumpa dia awal bulan lepas, nov . Tapi rasa mcm lama sangat dah tak bercakap . Sorry my dear diya , I've been so busy lately ni . Dengan condition kesihatan yg tak berapa baik . On off je tau , I pun rase I mcm chipsmore dah . Sorry banyakbanyak mintak ampun yek :(


me with diyaaaa

With ♥
IMY so much dear :(

P/s : Just want to remind u dear , pls do take care of yourself .
Jangan skip makan ubat oke . I babap karang ! :)

| KeepOnLivingInYayalalaland |


3 comments:

Anonymous said...

from me, diya.

thanksomuch syg. mmg sgt sekejap kot kite jumpe. tak sempat nak chit chat lame2. hope sgt lps ni ade chance lagi utk kite for next date. tak sngke kot, kenal kat fb je, msg2 kat fon, but for the first time jumpe trus mcm leh in each other. alhamdulillah. we just be ourself rite. love u gff yg cantek gojes. thanks jugak sbb care psal my health. hope to see u again. lots of luv!

Nadiya Hamed said...

my pleasure dear diya . insyaallah ada rezeki pasti berjumpa yah . i love you too gff yg comel :) jaga kesihatan tau , promise me . much love . muacchh ! :DD

Anonymous said...

syg.SHAYE.

go0d!banyakn gurl hang out ;p
hee ;p
love~