Thank You Followers

January 29, 2011

Movie : Khurafat

copy paste poster

Wheeww, harini badan sangat penat dan malas sangat nak buat apa apa. Tadi mak ajak pegi KL pon mcm urgghh malasnya mau siap siap shume. Rase mcam baru je sampai putrajaya dah nak kena pegi KL balik. So ajak mak pegi next time sajee. Sorry mak. Oww, btw semalam bawak adek pegi tengok wayang. Cerita "KHURAFAT". And actually this is my second time, sebabkan adek mahu tengok bawaklaa kejap kat Alamanda :)) And adek super duper happy. Sebenarnya agak pelik jugak adek beria nak tengok Khurafat. Cause adek tak berapa shuka tengok cerita melayu. Haha! I dunno why this time she feel so excited. Tahniah adek. HAHA :DD



So shampai sampai tiket jam 9.10pm sold out. So kiteorang tengok at 11pm. Lambat kan? Hishh, tapi adek nak jugak. Okay, alang on :) So dah shampai awal tatau nak buat apa, so cuci mata then we just having float. Ai mmg dah lama nak floattt :)

So jom cerita sikit about this movie. Khurafat bermaksud perjanjian terlarang antara syaitan dan manusia. Dan juga sesuatu yang amat ditegah dalam agama Islam kita sendiri. So jadikan ikhtibar dari filem ini. Maksudnya dalam dunia ni, kita seharusnya menerima takdir, qada' dan qadar dalam hidup. Okay fullstop yaya about ceramah stuff, haha! Korang tengok sendiri cerita ni okengg But please take note. So overall, last but not least this movie was awesome malay movie and worth it laa jugak. Must watch this horror movie. My rating for this movie is 9/10. Best and horror movie. Thumbs up Shamsul Yusuf :)

b o r e d :\


4 comments:

Cherrie Pie Sweety said...

tomeyla spek baru.. i likeee

Nadiya Hamed said...

haha :) thank you dear. spec dulu i jatuh dalam lobang jamban. boleh? sob sob

Anonymous said...

syg.SHAYE.

wahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!
sungguh comel betty jr. ni!! ;p ;p ;p
spec besau dari mata!!! ;p
huhuh..comel sajewwwww~~~
hehehehe...
waaaaaaa(xtahan tgk ya) ;p
sape suruh comel ;p love~
hehe

Nadiya Hamed said...

love, thank you