Thank You Followers

March 1, 2011

Anyone Knows?



p/s : darlings, I nak tanya u guys tau tak macaroons kat mana yang sedap dan murah untuk order banyakbanyak eh? Online or kat kedai or anywhere. Please sesiapa yang tahu let me know. Sbb I nak buat order for one event. Thank you very much ♥ ;)

11 comments:

Cherrie Pie Sweety said...

I pon tengah giler macaroons tapi tatau katner yang sedap.. aritu pon kawan yang belikan, lupa plak nak tanya huhuhu

Nadiya Hamed said...

yunk, try tanya kan boleh? hehe. i nak buat gift for one event ni. can ar? can ar?

ShA-RiFa Al-Jamalullail said...

dear..nie ade satu

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001631126667

i blum pnah rase yg nie, bru je ingt nak order..tp ade org ckp sedap..

ezy eizyanie said...

hye nadiya
awk try tny akk ni k
http://www.keklapis.com/01/blogs/macarons-a-pastry.html
maybe die boley tolong buatkan
tq
;p

ciput said...

haritu membe ade beli. dekat Serai, Empire Shopping Mall. satu RM3.90 :)

Nadiya Hamed said...

sha - oh my dear. thank you so much. takpa at least i boleh survey dulu kan. thank you tauu :)

ezy - adik dear. okay thanks! kakak tengok dulu yea. tapi tgok blogs dia tadi mcm yummy sgt. thank you again :)

ciput - oh ya? thanks dear :)

mahirahkamal said...

so far yang quite cheap dkt WHISK, empire gallery subang. sdap sgt especially peanut butter and pistachio. u should try
10 pieces rm18.kalau nk order boleh call dia.

http://www.facebook.com/profile.php?id=592258368#!/whisk.kl

Nadiya Hamed said...

mahirah : dear, nanti i jenguk. thanks dear :) tqvm!

alia said...

i da pena try macaroons kat FB sha gtaw tu..sedapp..rm2.30 1bj ..lao but byk,murah lagi la..u shud hv a try 1st..

ShA-RiFa Al-Jamalullail said...

alia dh penah rs ehh..sha bru je order semlm..esok lusa smpai kot..

wee..x sbr nak rs.. ^_^

Nadiya Hamed said...

alia & sha : oh korang cakap mcmni i super terliur skrg neh. sha, nanti dah sampai macaroons tu bagitau i eh shedap ke tak? hehe :)