Thank You Followers

April 14, 2011

Dia Cantikkk! :)



Okay takmo cakap banyak. Dari awal laghik I minat sesangat Norjuma Habib ni.
Subhanallah cantiknya ciptaanMu Ya Allah :)
| Nak cantik mcam diaa. Dalaman luaran cantik |

INSYAALLAH :)
p/s : bila tengok diri dia, rasa malu dengan diri sendiri. masih banyak yang perlu saya baiki supaya menjadi insan, muslimah yang dirahmati disisi Allah SWT.



9 comments:

cik fa said...

yea..true..
dia sgt cntik

murnimahyum said...

agree!
she's so inspired rite?

NH said...

cik fa : cantikk kan? :))

murni : a'ah. she's so inspired me, nak jadi hawt, good, pretty mommy like her laa :) hihi

dark r0se said...

insyaAllah kamu pown boley jadik cam dy~;)

cik nur said...

dia mmg lawa pastuh dia kalo pkai apa2 pun ttp lawa

NH said...

darkrose : inshallah, nak jadi mommy mcam dia. hee :)

cik nur : kann awak? :)) love it!

Amoi Heaxa said...

alhamdulilah..bestkan dpt jd secantik norjuma..:) i pon suke sgtt dgn die..comel+jelita+ayu+sopan..ya allah yang :))) she's inspired me too dear :)

NH said...

darl : takpaa sayang, awak tu dah cantik daah. flawless gila skin, kalah norjuma neh. hihi :)

noraliza said...

dia mmg cantik :)