Thank You Followers

April 12, 2011

Lawak pon ado ;p


Ohhooii, hye :) Hmmp, nak tahu something tak? I tak tahu kenapa lately ni I mcam shuke je nak tengok muka zizan raja lawak ni.. Dia mmg cool lawak laar, hensem bolehlaa. Yang bestnya dia cool and I shuke sgtt! :) Dan tak kurang jugak dengan perangai enche boyfie I. Muka? I tak berapa nak sure sama or tak diaorang. Pada pandangan mata I samalah jugak. Yelah mata orang berbeza kan? Tapi seriously, bila I tengok zizan kat TV hilang sikit rendu I pada enche bf. Sebab cara dorang bercakap, spontan, gelak, senyum exactly sama. Memek muka kalau cakap, omg sama okeeee! :) Cuma mungkin hidung dorang berlainan sikit. Hidung zizan mancung melebih boleh patuk org. Hahaha :) Tapi kalau sekali pandang ada iras jugaklah muka dorang kans?. And kalau cara dorang bercakap and kebanyakkannya exactly sama.. Kalau pegi memana dengan shyg org cakap eh zizan? OMG I tak couple dengan artis oke. If I couple dgn artis forfular laah mak noks! Qelaaasst giteeew! :)) Hish, apalah yang I merepek ni kan? E'eh bf I ke zizan ni? E'eh zizan ke bf I neh? Hahaha. Korang tengok gambar bawah ni, cer citer cer citer? Samo ko tak? ;p

Zizan vs Ayiz (enche bf )
Samakah? lawak pon ado kan? ;p
Yang bezanya bf I tinggi and zizan pendek. HAHAHA

p/s : merepek meraban dah I neh. Imma stop here. Bye :)


11 comments:

dark r0se said...

yup~ ader persamaan jugak lah!;) kiter pown shukew same zizan neh!

NH said...

kaan? comel gila zizan ni.. i shuke bf ai. hahaha :)

Ayuraza said...

hahahaha..
ye2 ingat kan zizan..
i ni fanatik zizan tau..upenyer bf..cissss..hahhaha :P

CikYana(",) said...

yes!!!
yes!!!
ade persamaan lah..hihi

NH said...

ayu : ahaha :) bf i tade lah semart mcm zizan.

yana : heeee :)) kanns? nak tengok zizan jelah pasni. hihi

Syaheera Abd Wahab said...

sama yangg! huhu!

NH said...

syeera darl : yangg, yang ni u tengok dalam gambar je. if jumpa real dgr dia cakap omg sama yunx! :)

greenailin said...

emm...ada iras cket...hehe...

SeƱorita Layla Zahara said...

sebijik sama!

memula tgk kt dashboard td ingt dua2 tu gmbr zizan.

rupenye pelanduk dua serupa.
hehe

farhana said...

wah mke bf dkt sme ngn zizan haha
first time pg belog ni

Anonymous said...

syg.SHAYE.

hahahahahahahahahahahaha..
camano neh jang?? :P :P
MANA ADA SAME!!
dusta sajeww er :p
eee menumpang popularity org~
kaedah lama!! wahaha!!
xseswey~
gua gua,dia dia..

*to zizan-lu angkat subaru lu kasi lumba tgk!ada beran??!)

menang dapat yaya!
hahahahahahaha!!!
kau giler!langkah mayat aku dulu la bro!

*hoho* ;p