Thank You Followers

December 3, 2010

Tutti Frutti + Deqone's Birthday


Mari mari kembongkan perut. Okay harini hari kembong perot sedunia... rase lama sangat tak hupdate blog kan? Okaylaah, bape hari lepas pegi tutti frutti dgn syg, mama syg, adik syg and hariz kat solaris. Dpat info dorang bagi makan free utk hargai customer dan pembukaan di solaris, dutamas. 2jam sahaje dia bagi, dari kul12-2pm. Ohh sangat tidak cukup mase yek? Nak line up laghik. Panjang gila beratur tapi at last dapat jugak. Yay *jumpjump*. Ya makan 2cup. Kembong pewot :) Kiteorang mmg rakus. Habis 10cups kiteorang balun. Hebatkan?! Clapclap. Tapi ada yg lagik hebat. Dahsyatlaa dorang. Ni aksi rakus tak rakus, sopan tak sopan, manes tak manes, apapon mmg TERBAYEKK, Thumbs up! :)) 5bintang untuk "tuttifrutti"

mama shayang pom ada :)

i love them all :)

candid from adik shayang :D
disebelah bukan kereta saya, semetinya. haha, kereta saya di depan tuh :)
**

**

**

**

So, lepas kiteorang jadi ular sawa makan froyo tuh, kiteorang balik kerumah dulu.. Solat asar dan maghrib. Lepastu, kiteorang di invite oleh Michelle untuk celebration surprise party deqone di OU :) Anddd, seperti biasa ai dan shyg mmg selalu akn jadi org terakhir sampai. Haha, sorry guys :) So sah sah laa kiteorang tak sempat nak join surprise utk besday boy kan? Mana taknya, sampai je dorang dah starrt game. So, sampai je kat sana terus amik kasut saiz 5, bola seberat 9, 10 then baling terus okeeee :) Mengah berlari nak sampai ke sana pom belum hilang laghik, terbayek tak? Mmg best, thanks shyg sebab lewat pick up. Haha :) So haha okay tak menang but that was really fun!


Lepastu, Michelle ajak dinner di Garden, OU. Lewat laghik sebab ke toilet shume. HAHA! Sorry again, lol :) So shampai je Michelle dah order appetizer and kiteorang disuruh untuk order our main course sajeee. Settle appetizer and main course di bagi pulak dessert. Chit-chat, piccypiccy. Then ular sawa balik. HAHA! Semua makanan dan bowling ini di taja oleh Michelle dan Deqone. Thank you so much guys.. Appreciated u guys so much. Awesome :) Ohh saya nampak gemuk disituuu, pape layan gambar oke ):

HAPPY BIRTHDAY AGAIN DEQONE :)
27th NOV 10

| Keep On Living In Yayalalaland |


2 comments:

twinkle twinkle said...

waaa bestnya dpt mkn byk2 tu ;D

Nadiya Hamed said...

tulaah bukan senang org nak blunje kan? ngee :D