Thank You Followers

March 21, 2011

It was a HOT day, but AWESOME :)


Hot hot hot. What a hot weekend. Semalam jejalan dengan my cousins and aunty. Cadangnya nak ke hot air balloons tapi disebabkan ramai org and tix sangat limited so simpan saje hasrat nak diawangan kan? Dah dua kali hot air balloons buat kat Putrajaya, but I yang penduduk tetap kat sini pom belum pernah naik laghik. Terukkan? Alaa, takpa lagipon tengok haritu hot balloons tu tak naik tinggi pom and cuaca sangat panas. Seriously, boleh hitam legam kalau lelama kat sana. Eventho tak dapat nak naik hot air balloons tu, kitaorang naik cruise sajee. Seronok jugak, (pujuk hati) sumore ada discount. HAHA! Btw, this is my second time naik Cruise Putrajaya. Bestlah jugak, sapa belum penah naik try la ;p

candid by adik
my cousin's nadira :)
adik yang baik selalu menemani kakaknya :)
ke kakak yang menemani adiknya? lol :p
my aunty and her family :)
okay, jom balikkk :)

5 comments:

~ctnajihah~ said...

how much ea nek cruise tu? =)

Nem0 o0h Nem0 said...

comelnyer awak..

azalyea said...

salam,yaya!
akak nampak yaya dkt dgn tempat kndg kuda tu..ngee..
seriously sgt teringin nak tegur tapi segan takut yaya terkejut sbb tak kenal ..tgk jer yaya dgn adik berlalu bgtu saja pdhal teringin sgt nak snap gmbr dgn yaya..tu kali kedua..
1st time masa kat psr mlm BBS..pun segan gak nak tegur..haizzz..

cik nur said...

hehehe
yaya
cantik jaa
suka tgk :)

NH said...

ctnajihah : darl, i'm not really sure how much that ticket. but the day yg i pegi tu ada discount rm15 :)

nemo : thank you nemo. nama u comel je nemo. haha :)

azalyea : oh yaa? oh tempat kuda tu busuk kan? hehe. sayang, pasni tegur je yaya k. kite amik gambar yea. promise me.

nur : thank you darl :)