Thank You Followers

March 10, 2011

Short Gediks Update



rendu : zaman braces penuh dimulut. senyom sajeeee ;)

Wohoooo. Harini feeling sangat baik. Rase nak senyom je sampai ke telinga. eheks, walaupun semalam mood tak berapa baik, alhamdulilah.. harini Allah bagi satu feeling yg super cool :) btw, I can't wait for this coming friday. Hoyeahh, tomorrow! Esok kuar mau pakai baju apa? Oh ini lah part yang paling tak best sekali. Nak decide mcam nak buat keputusan kawen. Padahal pakai baju apapon apa ada hal kan? Gedik sajee. haha. ceit :|

p/s : Darlings. Okeh, actually ada yang minta yaya tips cane nak pakai shawl and pashmina. Oh actually saya mmg tidak reti nak buat toturials ni. Sorry. But u guys can ask me personally. InsyaAllah I will share with u guys, okeng? And, if sesiapa yang perasan entry yaya before this ada cakap pasal nak sell all my old clothes kan? Nampaknya sambutan dan respond sangatsangat alhamdulillah. Super positive. Tapi saya masih 50-50 lagi. Nak kena bincang with my mom and sissy first, heks! One more thing any garage sales yang korang tahu tak? Sebab before this garage sales hartamas I dah missed. That time tak terpikir pon nak jual bajubaju lama neh. If anyone tahu let me know yeh. thankies :) Okeh tak tahu nak bebel apa lagi. Mahu tido. Nites darlings ♥ :)


4 comments:

ezy eizyanie said...

have a nice dear sis
;p

Rara Nasiha said...

sangat seronok kan bila mood pun baik. :)

Cherrie Pie Sweety said...

ahaha i am among those yang suh u ajar cara pakai shawl ala hana tajima tu kan.. plishh darling :)

NH said...

ezy : u too dear :)

rara : alhamdulillah :)

darling cherrie : hahaha. will jumpa u and ajar depandepan oke tak? hehe. dear, i taley nak post comment kat blog u lah. why yek?